Ordfirman

Nyheter

Roy har trygghetsboendets snyggaste rollator. De andra i huset kallar den ”Roys Rolls”. Stödd på sin glänsande hjulavlastare strosar han runt när han inte sitter vid fikabordet i boendets samlingsrum. Hela tiden formulerar han spaningar och spydigheter om livet, både det långa som varit och det krympande som är kvar.

Boken finns på Adlibris.com och Bokus.com. Vid köp direkt från Ordfirman: Swisha 160 kr + namn och adress till 0706051319 (Karl Petersen).

Nyheter

”Nu vill jag dela med mig av några av de predikningar som jag
hållit sedan jag prästvigdes för 52 år sedan. Alla har hållits i Umeå, de flesta i Ålidhemskyrkan, som varit och är mitt andliga hem, och som under 35 av mina prästår också varit min arbetsplats.”

Lisa Tegby

Lisa är född 1949, prästvigd 1971, församlingspräst i Ålidhems
församling i Umeå. Engagerad i Luleå stift och på Svenska kyrkans
nationella nivå i frågor kring jämställdhet, ledarskap, internationell
fred och rättvisa. Lisa har undervisat blivande präster i predikan och själavård. Brinner för en kyrka som finns mitt i kulturen och samhället.

Boken finns på Adlibris.com och Bokus.com. Vid köp direkt från Ordfirman: Swisha 150 kr + namn och adress till 0706051319 (Karl Petersen)

Bokgalleri 2023

Mina memoarer. Utgiven av Black Island Books. 100 kr.

Ovanstående priser gäller vid beställning direkt från Ordfirman. (Porto 50 kr per försändelse tillkommer)

Du kan betala med Swish (0706051319 Karl Petersen). Glöm ej ange boktitel och din postadress.

info@ordfirman.se

Karl Petersen

av Karl Petersen

Hej! Jag heter Karl Petersen. Mellan 2003 och 2013 var jag Luleås kommunalråd. Nu är jag pensionär och äger förlaget Ordfirman. Förlaget vänder sig till författare från Norrbotten som skriver om musik och kultur. Ordfirman slåss för kulturen.