Tjugosju/Twentyseven

”Målat har jag alltid gjort, men idén till denna bok tog nog sin början i Kalifornien och Carmel by the sea 2006 när jag målade en landskapsbild vid Stilla havet norrut mot Monterrey och golfbanan Pebble Beach. Tolv års inkubationstid och sedan föddes tanken att måla min egen hemmagolfbana på liknande sätt. Resultatet finns i denna bok. Tjugosju landskapsmålningar – en från varje golfhål på Luleå Golfklubbs bana i Rutvik. Svensk och engelsk text” /Dennis Pettersson.

Författare och illustratör Dennis Pettersson. Grafisk form Johanna Balogh. Tryck Bulls Graphics. Inbunden 92 sidor. Hård pärm

Boken kan köpas från Ordfirman och från Adlibris.se och Bokus.se. 

Vid köp från Ordfirman; Swisha 250 kr till 0706051319. Uppge namn och adress. Porto ingår. 

Karl Petersen

av Karl Petersen

Hej!

Jag heter Karl Petersen. Mellan 2003 och 2013 var jag Luleås kommunalråd. Nu är jag pensionär och äger förlaget Ordfirman. Förlaget vänder sig till författare från Norrbotten som skriver om musik och kultur. Ordfirman slåss för kulturen.